Colector distibuție unică ICMA 222, 3/4" x 1/2"

Potrivit pentru sistemele sanitare și pentru sistemele de încălzire centrală.

începand de la 33,98 lei 28,32 lei
Disponibilitate: în stoc
SKU
0000006790

Prin utilizarea unui sistem de distribuție, tubulatura mare de debit și retur este redusă la minimum și permite o scurgere mai mică, conducte mai flexibile, ceea ce îl face ideal pentru construcții noi și pentru renovări, atât în proiecte interne, cât și comerciale.

Caracteristici:

Un sistem de încălzire central pe bază de distribuție (în formă de stea) are mai multe avantaje față de sistemul tradițional "inel":

  • Timpul necesar pentru instalare este redus semnificativ;
  • Costul total al sistemului este, de asemenea, redus datorită numărului redus de fitinguri necesare (teuri, coate, etc.);
  • Eficiența este mărită. Acest lucru se datorează faptului că toate radiatoarele și / sau conductele de încălzire prin pardoseală sunt alimentate cu apă fierbinte direct de la corpul de încălzire (cazan pe arderea lemnului, cazan pe peleți, cazan pe combustibil solid). Cu sistemul tradițional "inel", fiecare radiator consecutiv este alimentat cu apă mai rece, ceea ce mărește timpul necesar pentru încălzirea camerei și, respectiv, a combustibilului necesar.

Loc de uttilizare:

  • Calorifere
  • Sanitar

Dimensiunea conexiunii primare (intrare / ieșire) este filetată femelă / masculină 3/4 ", iar dimensiunea portului este filetată mascul 1/2". Numărul de porturi variază în funcție de model.

Mai multe informatii
Greutate ( kg ) 1.0000
Tara de fabricatie Italia
Interaxis [mm] 38
Mai multe informatii
Conexiune cu filet 3/4" Primary, 1/2" Port
Tip Masculin/Feminin
Livrati produsele la pachet împreuna
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Colector distibuție unică ICMA 222, 3/4" x 1/2"
Rating-ul dumneavoastra