Sistem Termosifon Eldom, Model Green Line 150L, Panouri 1 x 2.5m², Acoperis Inclinat

Valorifica energia soarelui pentru cel mai economic mod de încălzire a apei menajere în scopuri sanitareEldom Green Line Sistem Termosifon.

 

TS150CRS

3.652,16 lei 3.043,47 lei
Disponibilitate: în stoc
SKU
0000002661

Un sistem termosifon este o modalitate rentabilă pentru încălzirea apei cu energie solară. Face uz de convecție termică naturală a lichidelor pentru a transfera căldura de la colectoare solare la rezervorul de apă. Sistemul include un colector solar plat conectat la boiler. Circulația lichidului purtător de căldură este determinată prin convecție termică naturală. Agentul termic din interiorul absorbantului colectorului este încălzit de energia solară și se deplasează în sus de-a lungul tubulaturii pentru a ajunge la încălzitorul de apă. Imediat cum se răcește , agentul termic este apoi returnat la colector pentru a repeta procesul .Grație plasarii optimizată a conexiunilor, sistemul are o amprenta la sol mai mică la locul de montare.

Boilerul include un încălzitor, care este utilizat pentru a încălzi apa atunci când energia solară este insuficientă, de exemplu acoperire cu nori , zilele ploioase sau pe timp de noapte.

Caracteristicile produsului:

 -Un sistem extrem de fiabil si extrem de eficient, cu o investiţie mică, asigură consumatorilor sezonieri, apă caldă fără probleme.
- Sistemul termosifon Eldom Green Line funcţionează sub presiune, egală cu cea de conductele de apă, care oferă posibilităţi nelimitate pentru montaj - funcţionează chiar şi la cota 0.
Durata lunga de viata - postura a sistemului şi carcasa boilerului sunt fabricate din otel galvanizat. În plus boilerul este vopsit cu vopsea rezistentă la intemperii. Rezervorul boilerului este acoperit cu email de zirconiu durabil. Pentru o protecţie suplimentară anticoroziune sunt montate două protectoare anodice.
Sistemul este cu pierderi de căldură minime - boilerul  este cu o izolaţie groasă şi densă din spumă poliuretanică, iar colectorul solar este realizat cu o izolatie din vată minerală. Acest lucru asigură o eficienţă maximă a sistemului, chiar şi în condiţii meteorologice extreme
Ecologic - sistemul funcţionează pe principiul de convecţie naturală a fluidelor, cea ce-l face independent din punct de vedere energetic. Consumul de energie electrică este necesar doar în perioadele în care zilele sunt noroase cu soare insuficient.
- Sistemul este compact şi complet echipat. Nu impune costuri suplimentare pentru instalare.
- Partea electrică perfecţionată – este prevăzut un încălzitor pentru perioada de iarnă, prin care se evită golirea sistemului de încălzire; încălzitorul este încorporat din fabrica în boiler.
-Postura a sistemului este proiectată pentru suprefeţe inclinate. Pe ea se montează toate elementele. Unghiul de instalare recomandat este între 32o si 48o

Mai multe informatii
Garantie 2 Ani
Greutate ( kg ) 105.0000
Tara de fabricatie Bulgaria
Volumul rezervorului de apă (L ) 150
Lățime ( mm ) 1692
Înălțime ( mm ) 1620
Lungime ( mm ) 2140
Inaltimea carcasei colectorului (mm) 2000
Latimea carcasei colectorului (mm) 1250
Grosime ( mm ) 85
Tip stativ Acoperis Inclinat
Model colector Economic
Suprafață colector ( m² ) 2,5
Suprafață de absorbție ( m² ) 2,33
Agent termic fluid Propilen glicol
Volum agent termic (L) 8
Grosimea panoului solar (mm) 4
Mai multe informatii
Material / tip tuburi purtător agent lichid Cupru
Material carcasa colector Anodizate din aluminiu
Material absorber ALANOD
Acoperirea absorberului Mirotherm / Mirosol
Material rezervor apa Zirconiul oțel emailat
Materialul carcasei rezervor de apă Oțel galvanizat
Conducte de agent termic diametru ( mm ) 8
Element de încălzire Da
Putere element de încălzire ( kW ) 1,5
Protecție anod Da
Izolatie Panou solar : Vata minerala 40mm / Boiler : Spuma poliuretanica
Temperatura de stagnare ( ° C ) 200
Presiune de lucru maximă ( bar) 6
Intrare / ieșire ( mm ) 22
Alimentare cu energie electrică ( V / Hz ) 230/50
Livrati produsele la pachet împreuna
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Sistem Termosifon Eldom, Model Green Line 150L, Panouri 1 x 2.5m², Acoperis Inclinat
Rating-ul dumneavoastra